Sparris-sallad med rädisor och fetaost

Här är en väldigt fräsch och god sallad med sparris!
Ingredienser
- 250 g sparris, träiga ändar avbrutna
- 90 g baby-bladspenat, stora stjälkar bortplockade
- 1 knippe rädisor, skivade
- 250 g körsbärstomater, halverade
- 80 g gröna ärtor
- ½ röd lök, tunt skivad
- 150 g fetaost, tärnad
- Dressing
- 2 msk olivolja
- 1 msk pressad citron
- 1 msk äppelcidervinäger
- Salt och peppar
Gör så här
- Tina ärtorna i mikron och låt dem svalna.
- Koka upp ett par cm vatten i en stor stekpanna och koka sparrisen i 2-3 minuter. Doppa direkt i kallt vatten och låt sedan rinna av på hushållspapper. Dela dem sedan i 4 bitar.
- Lägg spenaten i en stor bunke och blanda med rädisor, tomater, ärtor, lök och fetaost.
- Skaka ihop dressingen i en burk. Häll den över salladen och blanda runt.
- Lägg upp salladen på två tallrikar. Toppa med sparris-bitarna.
Receptet kommer från The Recipe Critic