Sparris-sallad med getost

Ännu en smarrig sparris-sallad, denna gång med getost.
Ingredienser
- 250 g sparris, träiga ändar borttagna
- 120 g salladsmix, bladig
- 200 g körsbärstomater, halverade
- 50 g valnötter, brutna i bitar
- 180 g getost (rulle, skär av kanten bara i ändarna och skär osten i bitar)
- Dressing
- 2 msk olivolja
- 1 msk crema di balsamico
- ½ tsk dijonsenap
- ½ klyfta vitlök, pressad
- lite salt
Gör så här
- Rosta nötterna i en torr het stekpanna.
- Ha olja, balsamico, senap, vitlök och salt i en liten burk och skaka.
- Fördela salladen på två tallrikar. Ha på tomaterna och osten.
- Fyll stekpannan med ett par cm vatten och koka upp. Ha i sparrisen i ett lager och sjud i 2-3 minuter tills klar. Ta upp ur pannan med tång och doppa hastigt i en skål med iskallt vatten. Låt rinna av på hushållspapper. Skär den sedan i fjärdedelar.
- Lägg sparris och nötter ovanpå salladen. Ringla över dressingen.
Receptet kommer från the endless meal