Caesar-sallad med chicken nuggets

Med färdiga chicken nuggets som man gör klart i ugnen går det snabbt och lätt att få till en jättegod caesar-sallad!
Ingredienser
- 10 frysta chicken nuggets
- Krutonger
- 2 skivor ljust bröd (vanlig formfranska funkar)
- 1 msk olivolja
- Dressing
- 0,75 dl creme fraiche
- 1 ½ msk majonnäs
- 1 ½ sardellfilé
- 1 klyfta vitlök
- 1 msk pressad citron
- 1 tsk olivolja
- ½ tsk dijonsenap
- salt och peppar
- Dessutom
- 1 romansallad (250 g)
- 20 g finriven parmesan
Gör så här
- Om brödet är fryst, tina det och låt det svalna helt.
- Förvärm ugnen till 200 grader.
- Krutonger: Skär bort kanterna från brödet och skär brödet i tärningar. Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper. Droppa över olivoljan. Kör i ugnen i ca 5-10 minuter, håll koll så det inte bränns.
- Dressing: Mixa alla ingredienser med stavmixer till en slät sås.
- Värm ugnen till vad som anges på nuggets-påsen och tillaga dem sedan i ugnen enligt den instruktionen. När de är klara, skär dem i halvor.
- Skölj och hacka romansalladen. Blanda den med en skvätt dressing. Blanda sedan i det mesta av parmesanen. Fördela detta på två tallrikar.
- Toppa med resten av dressingen, nuggets, krutonger och resten av parmesanen.
Dressingen här är perfekt och kommer från Zeinas kitchen